DE VOORDELEN VAN EEN TUINONTWERP

Moderne tuin Organische accenten

DE BELANGEN VAN EEN TUINONTWERP

Elke buitenruimte gaat gepaard met zijn eigen karakteristieke eigenschappen die volwaard moeten blijven. Bij de opmaak van elk tuinontwerp gaat de aandacht naar de omliggende omgeving en stijl van de woning en daarin wordt de juiste balans gezocht. Door een tuinontwerp te laten realiseren kunnen al deze factoren bij mekaar gebracht worden en de juiste keuzes gemaakt worden

WAAROM BUDGET UITGEVEN AAN EEN TUINONTWERP ?

Jouw buitenruimte laten realiseren is een belangrijke investering waar je voor de rest van jouw leven wil van genieten. Daarom is het belangrijk om met de juiste keuzes te maken en een duidelijk beeld vast te leggen van jouw toekomstige Buitenruimte.
Wanneer je dus kiest voor een tuinontwerp door een Tuinarchitect ontvang je naar wens een 2D of 3D plan waarin jouw wensen en keuzes duidelijk in beeld gebracht zullen worden van hoe jouw buitenruimte eruit zal zien, zo kom je nooit tot een teleurstellend resultaat.

Osmanthus

WAT KAN IK VERWACHTEN VAN HORTUS ART VOOR EEN TUINONTWERP?

Alles start bij de aanvraag van de klant, U vraagt een offerte aan en wij doen de rest. We starten steeds met een verkenningsgesprek hier leren we mekaar beter kennen en luisteren we naar jullie wensen en ideeën, Hortus art heeft vakkundig advies naar mogelijkheden en bekijk ook meteen enkele belangrijke zaken zoals welk type grondsoort, waar bevindt het zuiden zich, niveaus worden opgemeten, enzovoort.

Na dit gesprek vragen wij U een moodboard op te maken waarin U al Uw ideeën bundelt doormiddel van foto’s bij deze moodboards doorneemt U kort Uw wensen en van zodra dit voor U is afgewerkt komen wij terug ter plaatse met de Tuinarchitect. Deze keer bespreken we nogmaals alle wensen en keuzes maar met ons advies en onze visie hiervan, welke beplanting wij voorstellen of we Uw keuze bevestigen, We brengen ook allerlei stalen mee van mogelijke producten met andere woorden alle wensen en mogelijkheden worden uitgebreid besproken en bekeken zodat we aan het werk kunnen gaan met de juiste informatie.

Hortus art Tuinaanleg

IN VIER STAPPEN UW DROOMTUIN!

Allereerst wordt er een voorontwerp gemaakt, dit is een schets van uw buitenruimte hoe hij er mogelijk komt uit te zien. Hiermee kan gespeeld worden U heeft Uw ideeën wij passen aan, hierin kan zoveel U maar wilt veranderd worden maar door de duidelijke afspraken voorheen is dit weinig het geval. Intussentijd brengen wij ook plantenfiches ter beschikking dit zijn lijsten waarin alle data staat over planten en welke plantensoorten er best bij mekaar passend zijn. Daarna word een word het 2D plan opgemaakt dit zal voor 98% het afgewerkte resultaat zijn hierin kan de U de laatste details wijzigen voor het finaal ontwerp.

Het Finaal ontwerp, dit is het ontwerp dat Uw droomtuin in beeld brengt in 2D of 3D hierin staan alle details zowel de woning word hierin verwerk ruw of in detail als de planten, verhardingen bestaande en nieuwe plantenzones en dit alles op schaal. Wanneer het finaal ontwerp aan alle eisen voldoet word er een nauwkeurige offerte opgemaakt. Daarna staat ons nog maar één fase te wachten, het uitvoeren van Uw langverwachte buitenruimte deze wordt volledig verzorgd en geplaatst door Hortus art.